Ягідне парфе

Інгредієнти

Йогурт натуральний — 150 г.
Ягоди заморожені (чорниця, малина, ожина) — 150 г.
Цукор — 1 ст. л.
Мед — 1 ст. л.
Хрусткі мюслі AXA з ягодами — 5—6 ст.л.

Спосіб приготування

Готуємо ягідний соус. Заморожені ягоди кладемо в каструлю, додаємо цукор, на маленькому вогні доводимо до кипіння і варимо 5 хвилин. Потім (за бажанням) збиваємо ягоди в блендері. На дно скляного стакана насипаємо мюслі, потім викладаємо шар йогурту, після — ягідний соус. Потім знову шар мюслі і шар йогурту. Зверху поливаємо десерт медом (за бажанням) і прикрашаємо ягодами.

ШВЕДСЬКА ЯКІСТЬ ВІД LANTMäNNEN

AXA – міжнародний бренд, що розпочав свою історію у 1890 році в Швеції, а сьогодні є частиною великого скандинавського холдингу Lantmännen. Lantmännen – лідер у Північній Європі в галузі сільського господарства, виробництва харчових продуктів, машинобудування, біоенергетики. При виробництві харчових продуктів головними принципами роботи Lantmännen є висока якість та натуральність сировини, виробництво без штучних добавок та консервантів. Не випадково символом Lantmännen є паросток – символ життя. Адже ми беремо найкорисніше від землі та створюємо умови для повноцінного життя, виготовляючи безпечні та високоякісні продукти харчування.

AXA – міжнародний бренд, що розпочав свою історію у 1890 році в Швеції, а сьогодні є частиною великого скандинавського холдингу Lantmännen. Lantmännen – лідер у Північній Європі в галузі сільського господарства, виробництва харчових продуктів, машинобудування, біоенергетики.

Дізнатись більше
0