Інгредієнти
Хрусткі мюслі AXA з шоколадом і горіхами — 4 ст. л.
Груша — 1 шт.
Рікотта — 125 г.
Сметана — 2 ст. л.
Кориця — ½ ч. л.
Лимон — ½ шт.
Цукор — 2 ч. л.
Горішки, кокосова стружка за смаком
Спосіб приготування
Грушу нарізаємо кубиками, скроплюємо соком 1/4 лимона, додаємо по 1 ч. л. кориці і цукру, ставимо запікати на 5 хвилин. Окремо змішуємо рікотту і сметану, додаємо 1 ч. л. цукру, сік 1/4 лимона і 1/2 ч. л. цедри лимона. Викладаємо шарами у високу склянку: запечену груша, хрусткі мюслі AXA, сирну масу. Зверху посипаємо горішками і прикрашаємо кокосовою стружкою.