Кохання в деталях: ранкові традиції сучасної сім'ї

Ранок для всієї родини - це особливий час.

Після пробудження, варто подарувати один одному посмішку і за смачним сніданком обговорити плани на день. Сучасні мами обирають поживний, але при цьому легкий і дуже смачний сніданок.

 

Мами встигають подбати про всіх, часто відкладаючи свій сніданок «на пізніше». Але хто ж не прагне до того, щоб починати свій ранок ідеально? Дівчатами дійсно необхідно багато сил, щоб встигнути зробити 1000 і 1 справу. Рецепт успіху простий: варто приготувати смачний сніданок AXA для всієї родини і покласти в сумочку батончики для поживного перекусу. Мама-блогер з активною життєвою позицією Марія Піон точно знає, що посмішка чоловіка і дітей не просто надихає, а й мотивує на досягнення цілей: «Іноді мені здається, що день ще не почався, а я вже нічого не встигаю. Завдяки, сніданкам АХА мені вдається порадувати рідних смачненьким вранці, встигнути зробити всі свої справи і більше часу провести з близькими. Особливо полюбляємо гранолу АХА з шоколадом і горіхами з оновленою рецептурою. Скажу по секрету, там в три рази більше шоколаду! Мікс з вівсянки і пшениці, запечені з натуральним медом і какао - що може бути краще і смачніше? »

Коли хочеш зробити сюрприз для коханої і порадувати не тільки смачною кавою в ліжко, але і сніданком, завжди на допомогу приходить гранола AXA. Чоловіки не люблять багато витрачати часу на приготування, а жінки цінують увагу і турботу. До того ж, чудовий приклад дітям, які і самі зможуть влаштувати смачний сюрприз батькам. Чоловік Андрій: «Звичайно ж, улюблених потрібно балувати і дивувати. Якщо зробити це вранці, то гарний настрій на весь день забезпечено! Смачний і до того ж поживний сніданок AXA дуже легко готувати, тому ми з сином намагаємося частіше починати ранок з таких невеликих, але однозначно приємних сюрпризів ».

 

В першу чергу, діти їдять очима і AXA знає, чим зацікавити дитину. Син Віктор: «Багатьох моїх друзів вранці батьки змушують їсти, але у нас вдома зовсім інша історія. Вранці хочеться скоріше забігти на кухню, адже я знаю, що мене чекають шоколадна гранола! ».

 

Сніданки AXA насичені цільнозерновими злаками, натуральними горіхами, шоколадом, медом, без додавання штучних барвників та консервантів. Для сім'ї, яка живе в насиченим ритмі, легкий, смачний, але в той же час поживний сніданок - це можливість більше часу приділити один одному. Створіть нову сімейну традицію: смачний і яскравий AXA сніданок, обмін планами на день і, звичайно ж, приємні компліменти один одному.

Читайте також

ШВЕДСЬКА ЯКІСТЬ ВІД LANTMäNNEN

AXA – міжнародний бренд, що розпочав свою історію у 1890 році в Швеції, а сьогодні є частиною великого скандинавського холдингу Lantmännen. Lantmännen – лідер у Північній Європі в галузі сільського господарства, виробництва харчових продуктів, машинобудування, біоенергетики. При виробництві харчових продуктів головними принципами роботи Lantmännen є висока якість та натуральність сировини, виробництво без штучних добавок та консервантів. Не випадково символом Lantmännen є паросток – символ життя. Адже ми беремо найкорисніше від землі та створюємо умови для повноцінного життя, виготовляючи безпечні та високоякісні продукти харчування.

AXA – міжнародний бренд, що розпочав свою історію у 1890 році в Швеції, а сьогодні є частиною великого скандинавського холдингу Lantmännen. Lantmännen – лідер у Північній Європі в галузі сільського господарства, виробництва харчових продуктів, машинобудування, біоенергетики.

Дізнатись більше
+++