Ще більше шоколаду

Смачна новинка для фанатів шоколаду. Гранола АХА з шоколадом та горіхами з оновленою рецептурою! Ідеальний варіант,  щоб порадувати себе та чудово почати день! Хрустка та смачна гранола – це мікс із вівсянки та пшениці, що запечені з натуральним медом та какао. Для неперевершеного смаку додано шоколадні дропси , горіхи кеш’ю, пластинки мигдалю. Смакота!  

Тепер в рецептурі втричі більше шоколаду! Від цієї граноли важко відірватись!  Особливо смачно поєднувати її з молоком або натуральним несолодким йогуртом, щоб підкреслити шоколадний смак. Але є безліч інших не менш смачних варіантів споживання. Шукай свій особливий та смачний рецепт!  Ось декілька ідей:

1.       Парфе. У високій склянці поперемінно шарами викласти гранолу, йогурт, фрукти чи ягоди. Наприклад, шоколадна гранола дуже класно смакує зі шматочками апельсину чи вишнею, з натуральним йогуртом.

2.       Гранолу АХА змішати з м’яким сиром та додати трохи йогурту за смаком.

 

3.       Залити гарячим молоком або ж окропом. Отримаєте дуже смачну шоколадну кашу з горіхами!

4.       Або можна просто похрустіти в якості перекусу! Це також смачно!

 

З шоколадною гранолою можна обрати будь-який рецепт, щоб підняти настрій! Твій сніданок або перекус буде легким та точно супер смачним.

АХА. Твій день смакує правильно!

 

Читайте також

ШВЕДСЬКА ЯКІСТЬ ВІД LANTMäNNEN

AXA – міжнародний бренд, що розпочав свою історію у 1890 році в Швеції, а сьогодні є частиною великого скандинавського холдингу Lantmännen. Lantmännen – лідер у Північній Європі в галузі сільського господарства, виробництва харчових продуктів, машинобудування, біоенергетики. При виробництві харчових продуктів головними принципами роботи Lantmännen є висока якість та натуральність сировини, виробництво без штучних добавок та консервантів. Не випадково символом Lantmännen є паросток – символ життя. Адже ми беремо найкорисніше від землі та створюємо умови для повноцінного життя, виготовляючи безпечні та високоякісні продукти харчування.

AXA – міжнародний бренд, що розпочав свою історію у 1890 році в Швеції, а сьогодні є частиною великого скандинавського холдингу Lantmännen. Lantmännen – лідер у Північній Європі в галузі сільського господарства, виробництва харчових продуктів, машинобудування, біоенергетики.

Дізнатись більше
+++