Що таке мюслі?
Мюслі – це мікс зернових пластівців в поєднанні з різноманітними фруктами, сухофруктами, горіхами та насінням. Основа мюслі – злаки, переважно цільні та немолоті, що збільшує харчову цінність мюслі. Адже цільні злаки відносяться до складних (повільних) вуглеводів і мають велику кількість клітковини. Мюслі бувають двох видів – традиційні та запечені (їх ще називають «кранчі», «гранола», «хрусткі мюслі»). Для виробництва мюслі готується мікс із зернових – наприклад, вівсянка, ячмінні та пшеничні пластівці, потім додаються різні фрукти, ягоди, горіхи, шоколад. При виробництві граноли зерновий мікс ще попередньо запікають з медом.
Сублімація. Що це таке и чому використовується в продукції AXA?
Сублімовані фрукти та ягоди - це натуральні продукти, що повністю передають аромат, смак і колір свіжих плодів. Сублімовані фрукти та ягоди мають легку вагу, зберігають поживні властивості і харчову цінність. Сублімація – це процес, що дозволяє «висушити» фрукти чи ягоди шляхом глибокої заморозки в умовах вакууму. На сьогоднішній день сублімація – інноваційна та найбільш оптимальна технологія зберігання фруктів та ягід. Тому в продуктах AXA використовуються саме сублімовані чорниця, вишня, полуниця, малина, ожина та інші фрукти і ягоди, щоб споживач міг насолодитись смаком літа в будь-яку пору року.
Каші миттєвого приготування. Чому так швидко готуються?
Каші миттєвого приготування тим і гарні, що готувати їх практично не потрібно, що допомагає заощадити час. Весь секрет – в зерні, а саме в його розмірі та формі. Для каш миттєвого приготування використовуються розплющені зерна — дуже тонкі та ніжні пластівці (пелюсточки). Вони відрізняються підвищеною здатністю вбирати вологу, завдяки чому так добре розварюються.