5 хвилин на сніданок: міф чи реальність

 

Тотальна зайнятість сьогодні - не особливість, а норма. Щільний розклад часом безщадно диктує свої умови, і заради того, щоб встигнути все, доводиться чимось жертвувати. Перший час найпопулярнішим «кандидатом на виліт» був сон, але всі швидко зрозуміли: якщо не виспишся, не буде ні сил, ні бажання втілювати в життя грандіозні плани. І все каміння посипалися на сніданок. Навіщо витрачати час на їжу, якщо з ранку цілком можна обійтися чашкою кави to go?

На жаль, дієтологи не дарма називають сніданок найважливішим прийомом їжі за весь день. Поступово вивільняючи енергію, він допомагає нам прокинутися, «розігнати» організм і бути продуктивними з перших же годин - до самого обіду. Один з кращих варіантів швидкого і смачного сніданку - це мюслі. Чому?

По-перше, вони готуються швидко і дуже просто. Так не хочеться стояти біля плити, особливо якщо часу вранці в обріз - так що можливість на швидку руку зробити легкий, корисний і смачний сніданок дуже цінна. І цьому випадку традиційні мюслі АХА - це ідеальний варіант! Можна просто додати улюблений йогурт і насолоджуватися смаком.

По-друге, мюслі - це зернові в раціоні, що дуже важливо для зайнятих людей. Зернові – хороше джерело вуглеводів, клітковини, білка і містять цілий ряд важливих вітамінів і мінералів. Традиційні мюслі АХА - це суміш цільнозернових вівсяних і ячмінних пластівців з додаванням фруктів, ягід, горіхів і гарбузового насіння. Для виробництва мюслі АХА використовується саме цільнозернові пластівці - вони великі і тонкі. Також пластівці трішки запікаються, що дозволяє в подальшому їх швидко приготувати - просто залити йогуртом або молоком. Запікаються традиційні мюслі АХА без використання масла, меду або цукру!

По-третє, мюслі - це можливість запросто урізноманітнити свій сніданок. Широкий вибір смаків, різні способи приготування і численні добавки допоможуть кожен день починати по-особливому.

Ми підготували 5 легких способів приготувати мюслі, щоб розкрити всі смаки цього простого продукту. Найприємніше, що урізноманітнити свій ранок нової палітрою смаків можна всього за 5 хвилин!

  1. Найпростіший спосіб - залити мюслі молоком, йогуртом, кефіром або соком. Смак буде відмінним незалежно від обраного наповнювача.
  2. Ніжний і вишуканий десерт парфе. Дуже швидкий, смачний і літній варіант сніданку з мюслі і свіжими ягодами або фруктами. Для приготування парфе потрібен великий стакан, улюблені фрукти або ягоди, йогурт і мюслі АХА. Рецепт простий: викласти все шарами і насолоджуватися смачним і оригінальним сніданком вже через 5 хвилин! Влітку таких варіантів парфе може бути десятки - з полуницею, чорницею, черешнею, малиною, яблуком, персиком, нектарином, динею, грушею ... А якщо немає бажання чаклувати над «високою кухнею» - просто перемішайте всі інгредієнти, отримавши дуже смачний фруктовий салат з мюслі.
  3. Холодний освіжаючий сніданок для спекотного ранку або гарячий тонізуючий - для енергійного. Мюслі АХА можна залити як холодним молоком, так і теплим. В результаті виходять абсолютно різні сніданки. Холодне молоко освіжає, не дає пластівцям «розваритися», зберігає ніжність і хрустку текстуру. А якщо є бажання поснідати більш традиційно, можна залити мюслі АХА гарячим молоком і насолоджуватися смачною кашею з фруктами і горіхами.
  4. З корисними добавками. Оскільки мюслі - це апріорі дуже смачно, то в них можна додати не завжди смачні, але при цьому корисні і необхідні інгредієнти. Наприклад, висівки, насіння льону, насіння Чіа, ягоди годжі. Це дозволить збагатити раціон і додатково подбати про своє здоров'я.
  5. Зерновий смузі. 5 хвилин цілком вистачить на те, щоб збити в блендері улюблені ягоди, фрукти, мюслі АХА, отримавши смачний, ситний і освіжаючий напій на ранок.

 

Сніданок - найважливіший прийом їжі за день. Головне - знайти варіант який буде приносити задоволення і приємні враження щоранку!

Читайте також

ШВЕДСЬКА ЯКІСТЬ ВІД LANTMäNNEN

AXA – міжнародний бренд, що розпочав свою історію у 1890 році в Швеції, а сьогодні є частиною великого скандинавського холдингу Lantmännen. Lantmännen – лідер у Північній Європі в галузі сільського господарства, виробництва харчових продуктів, машинобудування, біоенергетики. При виробництві харчових продуктів головними принципами роботи Lantmännen є висока якість та натуральність сировини, виробництво без штучних добавок та консервантів. Не випадково символом Lantmännen є паросток – символ життя. Адже ми беремо найкорисніше від землі та створюємо умови для повноцінного життя, виготовляючи безпечні та високоякісні продукти харчування.

AXA – міжнародний бренд, що розпочав свою історію у 1890 році в Швеції, а сьогодні є частиною великого скандинавського холдингу Lantmännen. Lantmännen – лідер у Північній Європі в галузі сільського господарства, виробництва харчових продуктів, машинобудування, біоенергетики.

Дізнатись більше
0