Парфе з мюслі та грушою

Інгредієнти

Хрусткі мюслі AXA з шоколадом і горіхами — 4 ст. л.
Груша — 1 шт.
Рікотта — 125 г.
Сметана — 2 ст. л.
Кориця — ½ ч. л.
Лимон — ½ шт.
Цукор — 2 ч. л.
Горішки, кокосова стружка за смаком

Спосіб приготування

Грушу нарізаємо кубиками, скроплюємо соком 1/4 лимона, додаємо по 1 ч. л. кориці і цукру, ставимо запікати на 5 хвилин. Окремо змішуємо рікотту і сметану, додаємо 1 ч. л. цукру, сік 1/4 лимона і 1/2 ч. л. цедри лимона. Викладаємо шарами у високу склянку: запечену груша, хрусткі мюслі AXA, сирну масу. Зверху посипаємо горішками і прикрашаємо кокосовою стружкою.

ШВЕДСЬКА ЯКІСТЬ ВІД LANTMäNNEN

AXA – міжнародний бренд, що розпочав свою історію у 1890 році в Швеції, а сьогодні є частиною великого скандинавського холдингу Lantmännen. Lantmännen – лідер у Північній Європі в галузі сільського господарства, виробництва харчових продуктів, машинобудування, біоенергетики. При виробництві харчових продуктів головними принципами роботи Lantmännen є висока якість та натуральність сировини, виробництво без штучних добавок та консервантів. Не випадково символом Lantmännen є паросток – символ життя. Адже ми беремо найкорисніше від землі та створюємо умови для повноцінного життя, виготовляючи безпечні та високоякісні продукти харчування.

AXA – міжнародний бренд, що розпочав свою історію у 1890 році в Швеції, а сьогодні є частиною великого скандинавського холдингу Lantmännen. Lantmännen – лідер у Північній Європі в галузі сільського господарства, виробництва харчових продуктів, машинобудування, біоенергетики.

Дізнатись більше