Інгредієнти
Хурма — 1 шт.
Куряче філе — 70 г
Мультизернові пластівці AXA Harmony— 4 ст. л.
Салат "Айсберг" — 2 листи
Червоний цибулю — ¼ шт.
Оливкова олія — 2 ст. л.
Гірчиця «Діжонська» — 2 ч. л.
Мед — 2 ч. л.
Сіль, перець
Кунжут для прикраси
Спосіб приготування
Куряче філе солимо, перчимо, підсмажуємо на олії до золотистої скоринки на середньому вогні. Нарізаємо великими шматочками. Хурму нарізаємо скибками, цибулю кільцями, листя салату рвемо на невеликі шматочки. Готуємо заправку для салату. Змішуємо мед, гірчицю і оливкову олію. На плоску тарілку викладаємо: листя салату, цибулю, хурму, куряче філе, мультизернові пластівці АХА Harmony. Поливаємо салат заправкою. Перемішуємо, посипаємо зернами кунжуту.