Гарбузовий десерт

Інгредієнти

Хрусткі мюслі AXA з ягодами — 4—5 ст. л.
Гарбуз — 200 г.
Йогурт —150 р
Цукор — 2 ст. л.
Кориця, м'ята

Спосіб приготування

Запікаємо гарбуз заздалегідь, після чого збиваємо разом з цукром в блендері. На дно скляного стакана викладаємо спочатку гарбузову масу, потім шар йогурту і хрустких мюслі. За бажанням прикрашаємо листком м'яти і корицею.

ШВЕДСЬКА ЯКІСТЬ ВІД LANTMäNNEN

AXA – міжнародний бренд, що розпочав свою історію у 1890 році в Швеції, а сьогодні є частиною великого скандинавського холдингу Lantmännen. Lantmännen – лідер у Північній Європі в галузі сільського господарства, виробництва харчових продуктів, машинобудування, біоенергетики. При виробництві харчових продуктів головними принципами роботи Lantmännen є висока якість та натуральність сировини, виробництво без штучних добавок та консервантів. Не випадково символом Lantmännen є паросток – символ життя. Адже ми беремо найкорисніше від землі та створюємо умови для повноцінного життя, виготовляючи безпечні та високоякісні продукти харчування.

AXA – міжнародний бренд, що розпочав свою історію у 1890 році в Швеції, а сьогодні є частиною великого скандинавського холдингу Lantmännen. Lantmännen – лідер у Північній Європі в галузі сільського господарства, виробництва харчових продуктів, машинобудування, біоенергетики.

Дізнатись більше